Foto: Vida Press
Naktī no svētdienas uz pirmdienu Losandželosā norisinājās ikgadējā "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija, un par godu kinoindustrijas nozīmīgākajam pasākumam brīvdienās norisinājušās dažādas tam veltītas ballītes.

Sestdien modīgākos cilvēkus Losandželosā vienkopus bija pulcējis luksusa videi draudzīgu modes preču interneta tirgotājs "Maison de Mode", un starp šīs ballītes viešņām bija arī starptautisku atpazīstamību guvusī latviešu modele Ginta Lapiņa.

Viņa pasākumam bija izvēlējusies gliteriem klātus mirdzošus svārkus un melnu blūzi ar atkailinātu plecu, bet modeles koptēlu papildināja ugunīgi sarkani auskari.

Kā vēsta ārvalstu prese, ballītē īpaši tika godināta režisora Džeimsa Kamerona sieva Sjūzija Eimisa, kura pirms deviņiem gadiem, kopā ar laulāto draugu dodoties uz "Oskara" ceremoniju, lika pamatus organizācijai "Sarkanā paklāja zaļā kleita".

Šīs organizācijas ietvaros Kamerona gādā par to, lai ik gadu pēc iespējas vairāk cilvēku "Oskara" ceremonijām izvēlas no videi draudzīgiem materiāliem darinātus tērpus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!