Foto: Instagram.com/aiviscerins/

TV personības un pasākumu vadītāji Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš (abi attēlā) maija izskaņā devušies krāšņā piedzīvojumā – skaistais pāris apceļo Gruziju.

Pašmāju slavenību vidū īsts ceļošanas bums uz siltākām zemēm bija vērojams martā un aprīlī, kad, nespējot sagaidīt sauli un siltumu, daudzi devās uz eksotiskiem reģioniem. Savukārt Lelde un Aivis savam ceļojumam izvēlējušies maija mēnesi.

Pāris paviesojies gan Gruzijas galvaspilsētā Tbilisi, gan Melnās jūras kūrortā Batumi, kā arī citās pilsētās. Mīlētāji ar elpu aizraujošajiem skatiem padalījušies savos foto blogos vietnē "Instagram".

Aivi īpaši sajūsminājušas Tbilisi izbaudītās unikālās pirts procedūras. "Vecākā pirts, kādā jebkad nācies pabūt. Celta 15. gadsimtā uz sēravotiem, kur no zemes nāk ārā 90 grādu temperatūrā sērūdens. Iesaku izmēģināt par visiem simts!" vēstījis Aivis.

Savukārt Leldi aizkustinājuši kopējie ceļojuma iespaidi, un viņa tā noslēgumā azīst: "Laimīgs! Bez gala un malas. Ļaujiet cilvēkam ievilkt mazliet elpas, samazināt uz brīdi mūžīgā skrējiena tempu, un atkal pretī būs viens smaidīgs tipiņš."

A post shared by Aivis Ceriņš (@aiviscerins) on May 23, 2017 at 4:02am PDT

Gruzīnu gailis 👑 #kutaisi #georgia #gamardżos

A post shared by Aivis Ceriņš (@aiviscerins) on May 28, 2017 at 11:12am PDT

A post shared by Aivis Ceriņš (@aiviscerins) on May 25, 2017 at 11:34pm PDT

#georgiaweloveyou

A post shared by Lelde Lietaviete (@leldelietaviete) on May 27, 2017 at 1:02pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!