Foto: Privātais arhīvs

Latviešu dzejniece un šova "Saimnieks meklē sievu" zvaigzne Magone Burka beidzot bauda miera un mīlestības pilnu dzīvi. Simpātiskā sieviete saviem faniem no Anglijas ziņo, ka jau atradusi kāzu kleitu (attēlā) un viņas mazā ģimene drīz būs oficiāli papildināta ar vēl vienu stipru vīrieti.

Kopš aizbraukšanas no Latvijas un vietējiem pielūdzējiem Magones dzīve iet tikai uz augšu. Divu dēlu mamma uzreiz iekārtojās labā darbā, un gada sākumā tapa zināms, ka dzejniece jau atradusi arī mīlestību, turklāt ārzemnieks uzreiz ir gatavs skaisto latvieti precēt.

Kā ar "Delfi Izklaides" starpniecību saviem faniem ziņo Magone, nekas nav mainījies – kāzas būs. Viņa jau izvēlējusies kleitu lielajai dienai, un tā ir tikpat krāšņa un atmiņā paliekoša kā Magones dzejas vārsmas.

Magone izvēlējusies šampanieša krāsas garo kleitu, kuras apakšmala cēli noslīd uz zemes, bet viņas galvu kāzu dienā rotās garš plīvurs.

Kā no Anglijas ziņo šovu zvaigzne, viņai beidzot izdevies realizēt sapni par laimīgo ģimenes dzīvi – kopā ar abiem dēliem iedvesmojošā sieviete apmeklē vietējos izklaides pasākumus, un mazie jau iekārtoti vietējā skoliņā, kur ir centīgi audzēkņi.

Čaklā saimniece ārzemēs jau iekārtojusi savu mini dārziņu, kurā audzē krāšņas puķes, un Anglijā jau jūtas kā mājās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!