Foto: Vida Press

Arī slavenības un bagātnieki ir tikai cilvēki, kuri mēdz piedzīvot pavisam ikdienišķas situācijas, un to apliecinājusi arī par nepilngadīgo līgavu dēvētā Kortnija Stodena (attēlā kreisajā pusē), kurai pamatīgas galvas sāpes sagādājušas viņas apakšveļa.

Kopš brīža, kad pie šovbiznesa debesīm iemirdzējās Kortnjas vārds, paparaci viņai seko ik uz soļa, un šonedēļ fotogrāfi iemūžinājuši kadrus, kuros daiļaviņa gramstās ap savu smuko dupsi un mēģina sakārtot negantās apakšbikses, kas ierāvušās starp dibena vaidziņiem.

Unikālie kadri, kuros efektīgā blondīne urķējas ap savu pēcpusi, sajūsminājuši daudzus, un fakts, ka daiļaviņa piedzīvojusi likstas ar apakšveļu, licis sajūsmā noelsties ne vienam vien skauģim un Stodenas nīdējam.

Jau vēstīts, ka Kortnija, kuras labākā īpašība ir viņas brangās silikona krūtis, ar apskaužamu regularitāti nonāk slavenību fotogrāfu ievērības lokā. Parasti nepilngadīgā līgaviņa pamanās seksīgi nopozēt un dažādos veidos izrādīties, taču šoreiz, šķiet, viņa patiešām nav zinājusi, ka viņa tiek slepus iemūžināta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!