Foto: Vida Press

Ceturtdien, 24. maijā, Parīzē notika Francijas atklātā tenisa čempionāta "French Open" svinīgā izlozes ceremonija, kurā piedalījās arī abi iepriekšējā gada čempionāta uzvarētāji Rafaels Nadals un Jeļena Ostapenko, kura par godu šim īpašajam notikumam bija eleganti saposusies.

Ostapenko ceremonijā mirdzēja zilā kleitā, un preses fotogrāfu uzņemtie kadri apliecina – Latvijas tenisa zvaigzne blakus spānim Nadalam izskatījās pašpārliecināta un par uzmanību nevarēja sūdzēties.

Ostapenko savas gaitas cītīgi dokumentējusi arī "Instagram" īsajos video stāstos. Kā saviem faniem norādījusi sportiste, viņai esot lieliska sajūta atkal atgriezties "Roland Garros" kortos.

Jau vēstīts, ka Ostapenko Francijas atklāto čempionātu sāks ar maču pret ukrainieti Katerinu Kozlovu. Savukārt Latvijas otrā rakete Anastasija Sevastova spēkosies ar kādu no kvalifikāciju pārvarējušajām sportistēm.

Atgādinām, ka Ostapenko pērn kļuva par pirmo neizsēto spēlētāju mūsdienu tenisa vēsturē, kas triumfējusi "French Open", un otru jaunāko tenisisti, kas ieguvusi prestižo Sjūzenas Lenglēnas vārdā nosaukto trofeju.

Ostapenko pasaules rangā pašlaik atrodas augstajā piektajā vietā, kas ir viņas karjeras rekords. Ar piekto vietu viņa izlikta arī Francijas atklātajā čempionātā un pirmajā kārtā spēkosies ar ranga 66. numuru Kozlovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!