Foto: Vida Press
Pēdējā laikā ārvalstu izklaides un slavenību dzīvi atspoguļojošos portālos par vienām no visplašāk apspriestajām zvaigznēm kļuvušas modele Kara Delevinja un aktrise Mišela Rodrigesa (abas attēlā), kuras izveidojušas romantiskas attiecības un nekautrējas publiski demonstrēt savas jūtas.

21 gadu vecā Kara ir viena no pelnošākajām un, nevar noliegt, arī dumpinieciskākajām un skandalozākajām šī brīža modelēm pasaulē, savukārt par viņu 14 gadus vecākā Rodrigesa, kas savulaik slavu iemantoja, pateicoties asa sižeta filmai Ātrs un bez žēlastības, vienmēr bijusi visnotaļ apspriesta būtne.

Par to, ka starp abām uzplaukušas romantiskas jūtas, tika runāts vairākus mēnešus, kuru laikā ne vienu reizi vien slavenību fotogrāfiem abas sievietes izdevās pieķert visnotaļ kompromitējošās situācijās, taču tikai februāra vidū Rodrigesa ārvalstu medijiem oficiāli apstiprināja, ka satiekas ar jauniņo modeli.

Kopš brīža, kad aktrise sniedza šo paziņojumu, slavenību fotogrāfi kļuvuši gluži vai traki - tie cenšas iemūžināt katru Rodrigesas un Delevinjas soli, lai arī kur abas sievietes dotos. Turklāt, lielo interesi vēl vairāk pastiprina izskanējušās runas, ka modele un aktrise gatavojas apprecēties.

Tā, piemēram, martā paparaci abām daiļavām "mina uz papēžiem" atvaļinājuma laikā Meksikā, kur sensāciju kārajiem fotogrāfiem izdevās iegūt ļoti pikantus kadrus, kuros iemūžināta abu sieviešu maigošanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!