Foto: Vida Press
Kopš brīža, kad tapa zināms, ka britu princis Harijs saderinājies ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu, mediji nepagurdami seko līdzi katram topošās sievas solim, izvērtējot un apspriežot visu, ko viņa dara, kā uzvedas un kas tiek vilkts mugurā.

Megana līdz šim prinča līgavas statusā visai labi tikusi galā ar oficiālo pienākumu pildīšanu, vien dažas reizes nedaudz kļūdoties, pārkāpjot karalisko etiķeti. Šonedēļ viņa atkal pārsteigusi, uz saviesīgu pasākumu ierodoties melnā uzvalkā.

Princis kopā ar līgavu ceturtdien Londonā apmeklēja ceremoniju, kurā tika godināti bijušie karavīri, un nedalītu fotogrāfu uzmanību izpelnījusies viņa topošā sieva, kura nodemonstrējusi īstu stila paraugstundu.

Aktrise priecēja ar eleganci – viņa bija ģērbusies melnā uzvalkā un augstpapēžu kurpēs. Izdevums "Mail Online" steidz vēstīt, ka Harija līgavai mugurā bija Aleksandra Makkvīna modes nama darinājums, kas maksā aptuveni 2000 eiro.

Tabloīdu aptaujātie stila eksperti teju vienprātīgi sprieduši, ka Megana apliecinājusi savu labo gaumes izjūtu un viņa izskatījusies žilbinoši.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!