Foto: Vida Press

Britu karaļnama fani pirmdien tika iepriecināti ar ziņu, ka prinča Harija laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana ir pirmdzimtā bērna gaidībās. Dienu vēlāk pāris devies oficiālajā ārzemju vizītē uz Austrāliju, un prese abu gaitām seko līdzi ar pastiprinātu interesi.

Izdevums "People" vēsta, ka pāris Austrālijā ciemosies 16 dienas. Ārzemju tūre tikai nupat ieskrējusies, bet Megana jau pamanījusies attaisnot visas modes kritiķu un stila etiķetes ekspertu cerības, priecējot gan ar savu ģērbšanās stilu, gan manierēm.

Fotogrāfi iemūžina teju katru pāra soli, tīkojot iegūt bildes, kurās kaut nedaudz būtu manāms Meganas grūtniecības vēderiņš, un ārzemju mediji naski analizē katru kadru, mēģinot izskaitļot, kad tieši bērniņš nākampavasar nāks pasaulē.

Lai gan hercogienes auguma aprises pagaidām vēl nav acīmredzami mainījušās, vērīgākie tomēr piefiksējuši, ka baltā kleita, kurā Megana izgājusi sabiedrībā pirmajā dienā Austrālijā, iezīmējusi pavisam nelielu vēderiņu.

Savukārt vēlāk prinča laulātā draudzene apbūrusi ar vienkāršību, savā apģērbā kombinējot melnas džinsu bikses, baltu kreklu un rūtainu žaketi, un "stila policisti" jau tagad paredz, ka Megana kļūs par vienu no visu laiku modīgākajām britu karaļnama grūtniecēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!