Foto: Vida Press
Lai gan krūtis formāli paredzētas bērnu barošanai, ne viena vien sieviete tās izmantojusi savas karjeras veidošanā. Savukārt vīriešiem ir ļoti grūti noturēties, lai tās neapbrīnotu.

Šajā sakarā foto aģentūras Rex Features fotogrāfi apkopojuši galeriju, kurā redzams, kā slaveni cilvēki (ne tikai vīrieši) ar kāru aci skatās uz ne mazāk slavenu sieviešu krūtīm.

Starp kārumniekiem ir tādi pazīstami cilvēki kā Eltons Džons, Rods Stjuarts, Džastins Bībers, Toms Henkss, Ričards Brensons, Vladimirs Kļičko (attēlā), Robijs Viljamss un citi, bet Lielbritānijas kroņprincis Čārlzs redzams pat divās bildēs.

Savukārt starp iekāres objektiem ir Līva Tailere, Džerija Halivela, Parisa Hiltone, Rīza Viterspūna, Selēna Gomesa, Salma Haijeka, Dženifera Lourensa un citas skaistules.

No hrestomātiskām bildēm jāizceļ The Rolling Stones vokālista Mika Džegera iepazīšanās ar burleskas dejotāju Ditu fon Tīzu, kad slavenais rokeris nespēja paskatīties viņai acīs (2004. gads).

Tāpat ievērības cienīga ir ASV valsts sekretāra Henrija Kisindžera tikšanās ar Velsas princesi Diānu 1995. gada decembrī gada humānista balvas pasniegšanas ceremonijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!