Foto: Vida Press
Lielākajai daļai cilvēku fotoalbumos vai virtuālajās mapēs ir atrodamas bildes, kuras, iespējams, tiktu liktas pie sienas, ja vien tās nebūtu izbojājusi fotogrāfa neuzmanība, kāds nejaušs garāmgājējs vai iereibis radinieks.

Kamēr "parastajam mirstīgajam" neveiksmīgus fotoattēlus ir iespēja paslēpt un parādīt tikai izredzētajiem, šovbiznesa zvaigznēm un citiem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem šādas izvēles nav - viss, ko nobildējuši manīgie paparaci, agrāk vai vēlāk tiek publiskots.

Lai iepriecinātu cilvēkus, ārvalstu fotaģentūra WENN apkopojusi, viņuprāt, smieklīgākos, ērmīgākos un neveiklākos kadrus, kuros iemūžināti populāri cilvēki.

Daudzi no tie tapuši dažādu filmu pirmizrādēs, kur pārpratumus rada plakāti, pie kuriem pozējušas zvaigznes, koncertos, kur fotogrāfi pamanījušies iemūžināt divdomīgus kadrus, kā arī ikdienišķos defilē pa sarkanajiem paklājiem.

Lieks kāju pāris, sveša roka dibenā, pazudušas plaukstas, ierocis pie galvas, smieklīgas sejas fonā vai vienkārši liekas ekstremitātes, kas dara ērmīgas un pirmajā acu uzmetienā neizprotamas lietas - tie ir biežākie pārpratumi fotoattēlos, no kuriem daži prasa visnotaļ lielu bilžu skatītāja vērību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!