Foto: Privātais arhīvs

Latvijas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs (attēlā) 25. martā atzīmēja savu 21 gada jubileju. Šim notikumam par godu Lieldienu brīvdienās Masonu pirtī tika sarīkots kārtīgs tusiņš, kam sekoja plosīšanās pa klubiem līdz pat nākamās dienas pusdienlaikam.

Ballīšu zvērs uz ilgāku laiku bija pazudis no klubu aprites, lai pievērstos fitnesam un veselīgam dzīvesveidam. Nu viņš ir atgriezies jaunā veidolā - kā īsts muskuļu kalns. Savu fitnesa treniņos izveidoto spēcīgo torsu Raspopovs atrādīja dzimšanas dienas ballītē.

"Pasākuma notika Masonu pirtī, kas atrodas pašā centrā. Tur ballējām līdz četriem rītā, pēc tam braucam uz Just līdz apmēram sešiem, bet noslēgumā uz Klondaiku līdz divpadsmitiem dienā," DELFI Izklaidei trakulīgās ballītes scenāriju atklāj pats jubilārs.

Pasākumu ar savu ierašanos pagodinājusi arī Latvijas selfiju karaliene Santa Čerņevska. Lai nenozagtu jubilāra šovu, selfiju karaliene bildējoties slēpās aiz citiem viesiem.

Masonu pirtī jautrība sita augstu vilni - viesi taisīja selfijus, ālējās baseinā un visādi māžojās. Pēc svinībām pirtī klubu tūrē Raspopovs varēja doties pavisam droši. Kā jau 21 gadu sasniegušam jauneklim, viņam nu vaļā visu klubu durvis.

"Klondaikā gan no sākuma mani nemaz negribēja laist iekšā, bet pēc tam saprata, ka es tur pazīstu visus bārmeņus un ielaida," atceras ballīšu zvērs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!