Foto: DELFI

Sestdien, 14. novembrī, restorāna Majestic atklāšanā ieradās arī Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto (attēlā ar fanēm). Neviļus izpļāpājies, ka pašķīries no draudzenes, eksperts vairs nevarēja atkauties no pielūdzējām.

Lai gan vasaras izskaņā Toretto ziņoja, ka atradis laimi mīlestībā, tai nav bijis ilgs mūžs. "Meitene nevarēja izturēt manu profesionālo dzīvi - to, ka man regulāri jāapgrozās sabiedrībā, ka vienmēr esmu dāmu uzmanības centrā," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāti stāsta Toretto.

Ziņa par to, ka šarmantais Toretto atkal brīvs, momentā izplatījusies restorāna Majestic atklāšanas ballītē. Teju visas sievietes, kas atradušās pasākumā, gribējušas iepazīties, aprunāties un nobildēties ar seksa ekspertu.

"No meitenēm es pasākumos tiešām nevaru atkauties. Tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc izjuka manas attiecības. Taču es kā eksperts jau uzreiz varu atšifrēt, ko kura sieviete no manis grib.

Daudzas, ar kurām es atpūšos un parunājos, ir aizņemtas sievietes, kuras ar mani tiešām grib vienkārši draudzīgi parunāties, dzirdēt atklātu vīrieša viedokli par kādu tēmu.

Citas grib iestāties manā svītā. Ja meitenes atbilst visiem priekšnoteikumiem - kāpēc ne. Labprāt uzņemu svītā jaunas dalībnieces.

Taču netrūkst meiteņu, kuras pienāk pie manis it kā aprunāties, bet grib ko vairāk. Es kā eksperts viņas uzreiz atšifrēju," stāsta Toretto. Ballītē Majestic neesot trūcis ne vienu, ne otru, ne trešo.

Eksperts pret visu veidu dāmu uzmanības apliecinājumiem izturas saprotoši, taču atklāj, ka kādu laiku vēlētos padzīvot viens. "Tagad visa mana uzmanība aiziet darbam pie kāzu aģentūras un strādājot seksa eksperta darbā. Taču nekad nesaki nekad - iespējams, jau rīt mani kāda savaldzinās tā, ka nespēšu turēties pretī," spriež Toretto.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!