Foto: AP/Scanpix

Bijusī grupas "Spice Girls" dalībniece, modes dizainere un stila ikona Viktorija Bekhema saņēmusi atzinību no pašas Anglijas karalienes, un to īpašā ceremonijā viņai pasniedza princis Viljams.

Trešdien, 19. aprīlī, Viktorija kopā ar vīru, futbola leģendu Deividu Bekhemu un saviem vecākiem devās uz Bekingemas pili, lai no prinča Viljama rokām saņemtu karalienes piešķirto Britu impērijas Virsnieka ordeni.

Tā ir goda zīme, kuru pasniedz personai par nozīmīgu darbību kādā jomā, piemēram, labdarībā, uzņēmējdarbībā vai veikumu publiskajā sektorā.

Kā vēsta vietne "BBC", bijusī meiteņu grupas dalībniece tika apbalvota par 17 gadu ilgo darbu un ieguldījumu britu modes industrijā.

Šādu goda zīmi 2003. gadā saņēma arī Viktorijas vīrs Deivids Bekhems par ieguldījumu sportā.

Saņemot goda zīmi, Viktorija teikusi: "Tas bija absolūta laime būt šodien Bekingemas pilī. Esmu lepna, ka esmu brits. Esmu pagodināta un pazemīga saņemt ordeni no Kembridžas hercoga."

Viņa arī pateikusies tuviniekiem par atbalstu: "Ja tu sapņo lielu sapņus un smagi strādā, tu vari paveikt lielas lietas. Esmu tik priecīga, ka šajā īpašajā mirklī varu dalīties ar saviem vecākiem un vīru. Bez viņu mīlestības un atbalsta nekas no tā nebūtu iespējams."

Atgādinām, ka šī gada sākumā Deivids Bekhems iekūlās neglītā skandālā, kad tika nopludināti viņa privātie e-pasti. Atklātajā sarakstē Bekhems kritizēja valsts atzinību piešķiršanas sistēmu un komiteju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!