Foto: DELFI

Dejotāja Viola Abramova-Mailīte (attēlā ar vīru) pēc popularitātes uzrāviena šova Dejo ar zvaigzni sakarā no publiskās aprites uz ilgāku laiku bija pazudusi. Pagājušajā nedēļā viņa atkal izgāja sabiedrībā, turklāt īpašu uzmanību piesaistošā skatā.

Pēc uzvaras šovā Dejo ar zvaigzni 2008. gadā Abramova uz vairākiem gadiem kļuva par vienu no Latvijas pamanāmākajām zvaigznēm. Viņa regulāri apgrozījās šovbiznesa ballītēs un labprāt atklāja medijiem savu viedokli par dažādiem aktuāliem jautājumiem.

Kā jau tas nereti notiek ar cilvēkiem, kuri negaidīti nokļuvuši slavas virsotnē, pēc kāda laika dejotāja nogura no popularitātes. Pēdējo gadu laikā viņa ballītes apmeklē visai maz, tāpēc Abramovas parādīšanās restorāna Majestic atklāšanā nedēļas nogalē tika īpaši pamanīta.

Īpaši iespaidīgu Abramovas uznācienu padarīja tērps, kuru viņa bija izvēlējusies šim vakaram. Dejotāja bija tērpusies pieguļošā spilgti zilā kleitā ar caurspīdīgu augšdaļu. Caurspīdīgs ielaidums iestiepās arī kleitas dekoltē daļā, ļaujot pasākuma viesiem uzmest aci sportistes labi veidotajām krūtīm.

Kleitai dejotāja bija pieskaņojusi mirdzošus auskarus, bet matus saveidojusi elegantā augstajā frizūrā. Lai gan restorāna atklāšana pulcēja daudz zvaigžņu, tieši Abramova ar savu pārdomāto un pikanto koptēlu ballītē mirdzēja visspožāk. Dejotāja uz pasākumu bija ieradusies kopā ar savu vīru Rihardu Mailīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!