Aizvadītās nedēļas nogalē Maskavas pievārtē tika svinēti krievu hokejista Aleksandra Ovečkina un viņa daiļās Anastasijas mīlestības svētki, kas jau nodēvēti par Krievijas gadsimta kāzām, un par īpašu pārsteigumu ballītē parūpējies pats sportists.

Kā vēsta Krievijas mediji, Ovečkina kāzas plašā pulkā apmeklējuši arī Krievijas šovbiznesa pārstāvji, no kuriem daļa šajā vakarā arī strādāja.

Kāzu vadīšana bija uzticēta Aleksandram Revam un Nikolajam Baskovam, ar muzikāliem priekšnesumiem uzstājās Josifs Kobzons, grupa "Leningrad" un citi, un arī vakara galvenie varoņi neslēpa savus talantus.

Līgaviņa kāpusi uz skatuves, lai veltītu mīļotajam aizkustinošu dziesmu, bet pats Ovečkins, līksmajā ballītē iekarsis, kādā brīdī atradies uz skatuves bez krekla, lai laistos līksmā dancī.

Par to, lai jaunā pāra priekšnesumus redzētu arī tie, kuri uz kāzām nebija aicināti, ierasti parūpējusies producente Jana Rudkovska, kura fragmentus no līksmā piedzīvojuma publicējusi savā "Instagram" profilā.

Atgādinām, ka Ovečkins ar Anastasiju gredzenus mija jau pērn, bet svinības pāris nolēma rīkot gandrīz gadu pēc formalitāšu nokārtošanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!