Foto: LETA
Uzņēmējs Guntis Belēvičs, kurš nedēļas nogalē notikušajās 12. Saeimas velēšanās ieguvis pietiekamu vēlētāju atbalstu, lai iekļūtu starp 100 tautas kalpiem, piedzīvojis izmaiņas ne tikai profesionālajā darbībā, bet arī mīlas dzīvē.

Belēvičs, kurš Saeimā kandidēja no Zaļo un zemnieku savienības saraksta, gaidot vēlēšanu rezultātus, laiku partijas ballītē vadīja kopā ar Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra vietnieci finanšu jomā Ingu Štāli (abi attēlā), kura arī bijusi kandidātu sarakstā.

Kā noskaidrojis izdevums Privātā Dzīve, abi neesot vienkārši partijas biedri - abi uzsākuši kaislīgas attiecības, un uzņēmējs atzinis, ka ir ir iemīlējies, mīlestība viņu skārusi kā zibens spēriens un Belēvičs negrasās to slēpt no sabiedrības.

34 gadus viņš bijis precējies ar uzņēmēju Viju Belēviču, un šajā savienībā pasaulē nākuši divi jau pieauguši bērni. Tagad laulība tiek šķirta.

"Tas viss šobrīd ir procesā. Visi, uz kuriem tas attiecas, ir lietas kursā. (..) Tas, protams, kādam sāp, taču ir tikai viens attaisnojums - es esmu iemīlējies. Mīlestības jūtas neviens nav atcēlis. Iemīlēties ir skaisti, un izrādās, ka var iemīlēties arī 56 gadu vecumā," žurnālam Privātā Dzīve atzinis Belēvičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!