Foto: Vida Press
Ārvalstu mediji steidz ziņot, ka divas slavenības kļuvušas par pāri – 32 gadus vecajam britu autosportistam, F1 pilotam Lūisam Hamiltonam tiek piedēvētas romantiskas attiecības ar modeli, dziedātāja Laionela Ričija meitu Sofiju (abi attēlā).

Slavenību dzīvi atspoguļojošajiem medijiem Sofija ir visai iecienīta zvaigzne. Plašu atpazīstamību viņa iemantoja aizvadītā gada vasarā, kad, būdama vēl nepilngadīga, uzsāka romānu ar par tīņu elku dēvēto kanādiešu izcelsmes dziedātāju Džastinu Bīberu.

Tiesa, šai savienībai nebija lemts ilgs mūžs, un tabloīdu ziņu virsraksti pērnajā rudenī liecināja, ka Sofijas sirds ir atkal brīva, savukārt Bībers jau bija sācis lenkt nākamo modeli.

Šonedēļ mediju rīcībā nonākusi informācija, ka 18 gadus vecā Ričija meita satuvinājusies ar Hamiltonu.

Tabloīds "The Mirror" vēsta, ka abi šonedēļ kopā pusdienojuši kādā suši restorāniņā Beverlihilsā. Izdevuma rīcībā nonākuši arī foto, kuros abi iemūžināti kopā.

Tiesa, lai gan neviena no iesaistītajām pusēm pagaidām nav sniegusi savu komentāru, slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji nav atturējušies abus jau pasludināt par pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!