Foto: Vida Press
Prese ar nerimstošu interesi seko līdzi visam, ko dara britu karaliskās ģimenes pārstāvji, un reizēm katra augstdzimušo ļaužu soļa dokumentēšana vainagojas ar kaut ko uzmanības vērtu. Šonedēļ ziņu virsrakstos nonākusi Kembridžas hercogiene Katrīna, kurai gadījies misēklis.

Kā vēsta izdevums "Mail Online", Katrīna, kura, kā zināms, ir trešā bērniņa gaidībās, šonedēļ Eseksā atklājusi atkarību ārstēšanas centru.

Kā jau ierasts pasākumos, kurus ar savu klātbūtni pagodina kāds no karaļnama pārstāvjiem, arī šoreiz Katrīnas ierašanās Eseksā likusi sarosīties preses fotogrāfiem, kas kuplā skaitā pulcējušies pie jaunās ārstniecības iestādes.

Viens no iemesliem, kāpēc fotogrāfi tik ļoti iecienījuši Katrīnu, ir viņas elegantais ģērbšanās stils, kas vienmēr tiek apspriests līdz katrai sīkākajai niansei. Tomēr šoreiz mēles tiek trītas par hercogienes misēkli, nevis viņas tērpu.

Katrīna uz pasākumu ieradās augstpapēžu laiviņās, un to dēļ viņa piedzīvoja neveiklu ķibeli. Vienas kurpes smailais papēdis iesprūda renes restē, un, lai gan misēklis ilga vien pāris sekundes, modrie fotogrāfi to pamanījās piefiksēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!