Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas nogalē par precētu vīru kļuvis latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš (attēlā) – viņš par sievu apņēmis savu ilggadējo draudzeni Santu Seili, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

Kā vēsta izdevums Kas jauns, laulību ceremonija notikusi Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā 14. jūlijā.

Jau ziņots, ka iesākumā kāzas bija plānotas 21. jūnijā, bet, tā kā Daugaviņa pārstāvētā NHL komanda Bostonas Bruins iekļuva Stenlija kausa finālā, laulības nācās atlikt.

"Protams, kāzu pārcelšana radīja satraukumu, tomēr, par laimi, nenācās mainīt ne mūsu iepriekš izvēlēto baznīcu, ne lustīgās daļas norises vietu," žurnālam atzinusi jaunā sieva.

Kāzu dienā jaunais pāris vizinājies retrolimuzīnā Čaika, svinīgo ceremoniju apmeklējuši aptuveni 70 viesu - radi un tuvākie draugi, bet pie altāra Kaspars un Santa viens otram pirkstā uzvilka no Kanādas pārvestus laulību gredzenus.

Jaunlaulātie pastāstījuši, ka kāzu ceļojumā viņi pagaidām nedosies un vasaru pavadīs Latvijā, un arī ar ģimenes pieauguma plānošanu abi steigties nevēlas.

Attiecības ar Santu Daugaviņš uzsāka pirms trim gadiem, un tās ir sportista pirmās nopietnās attiecības. Abi iepazinās portālā draugiem.lv un jau pēc pirmās tikšanās reizes klātienē abi sākuši saieties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!