Foto: F64/DELFI

Pirms nepilna gada Latviju pāršalca vēsts, ka šķirta uzņēmējas Lindas Mūrnieces un politiķa un gastroentrologa Hosama Abu Meri laulība. Tagad tapis zināms, ka vīrietis uzsācis jaunas attiecības.

Izdevums "Privātā Dzīve" vēsta, ka Hosams Abu Meri uzsācis attiecības ar "Rīta Panorāmas" vadītāju Lindu Krūmiņu.

"Par savu privāto dzīvi stāstu nelabprāt, taču, tā kā cilvēki mūs ir pamanījuši, varu pateikt – jā, es satiekos ar Lindu jau aptuveni divus trīs mēnešus," žurnālam atzinis Abu Meri.

Pamats abu attiecībām ielikts pērnā gada novembrī, kad politiķis bija devies uz "Rīta Panorāmu", kur saticis Lindu. Viņš žurnālisti pazinis jau senāk, bet, esot brīva vīrieša statusā, novērtējis viņas skaistumu.

Pēc intervijas Abu Meri viņai uzrakstījis feisbukā, bet vēlāk abi nejauši satikušies Lāčplēša dienā pie Rīgas pils, un tad sekojis randiņu periods.

"Linda ir ne tikai vizuāli simpātiska, bet arī ļoti mīļa, mierīga un pozitīva. Mēs visi novecojam, un kādā brīdī vairs nebūsim tik skaisti kā jaunībā, tieši tādēļ man ir svarīgi, lai ar līdzās esošo cilvēku būtu arī, par ko parunāt.

Lai sieviete būtu izglītota un mums kopā būtu interesanti. Lai viņa būtu vienkārša un nebūtu ambicioza," savu sievietes ideālu ieskicējis politiķis, neslēpjot – viņš būtu gatavs precēties arī trešo reizi, jo ticot, ka "ir iespējama veiksmīga laulība līdz pat mūža galam".

Foto: DELFI
Pērnā gada jūnijā daudzus pārsteidza vēsts par Abu Meri laulības šķiršanu. Par to Hosams pavēstīja savā "Facebook" profilā, atklājot, ka viņa un Lindas laulību sašķobījuši dažādi ikdienas sīkumi, kas nogalinājuši mīļumu. "Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu," vēstīja Hosams.

Abu Meri uzsvēra – abi ar Lindu palikuši draugi un viņu pieci laulības gadi bijuši bezgala piepildīti. "Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību. Mīļā sieva, paldies par lieliskiem gadiem! Es vienmēr Tevi mīlēšu," bija uzsvēris Hosams.

Daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki abiem pauda atbalstu. Liela daļa no viņiem savas emocijas pauda ar dažādiem virtuālajiem ģīmīšiem, bet citi pie feisbuka ieraksta atstāja iedvesmojošus un uzmundrinošus komentārus.

Intervijā izdevumam "Ieva" deputāts vēlāk sniedza sīkāku skaidrojumu par to, kāpēc izjukusi laulība. "Vienīgais šķiršanās iemesls ir tas, ka abi esam pārāk lielas personības. Es saprotu, ka cilvēki šobrīd meklē dažādus citus, slepenus mūsu šķiršanās iemeslus. Taču tādu vienkārši nav – nav ne krāpšanas, ne vardarbības, tikai tas, ka nevarējām dzīvot kopā," skaidroja deputāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!