Foto: Instagram.com/dace_alpa/
"Instagram" tīklā rosās daudz iedvesmojošu cilvēku - kamēr vieni uzmanību piesaista ar pikantām bildītēm, citi sekotājus priecē ar ģimeniskiem foto. Starp populārākajām pašmāju tā saucamajām "Instagram mammām" ir Dace Alpa.

Daces vārdu vērīgākie atceras, pateicoties kādam pirms trim gadiem tapušam video – toreiz viņa kopā ar vīru savu pirmo grūtniecību bija iemūžinājusi "time lapse" video, kas iemantoja popularitāti arī ārvalstu medijos.

Daces "Instagram" blogam ir vairāk nekā septiņi tūkstoši sekotāju, kas ir krietni vairāk nekā Toma un Lauras Grēviņu ģimenes bloga "Viens plus viens" profilam.

Iedvesmojošās māmiņas fotoblogā iespējams ielūkoties skaistākajos Alpu ģimenes mirkļos, kuros galveno lomu parasti spēlē pāra pirdzimtā Sibilla. Tāpat Dace arī cītīgi dokumentēja sava otrā bērniņa gaidības, ļaujot sekotājiem priecāties par briestošā puncīša un citiem grūtnieču laimes brīžu foto.

Piektdien viņa savus sekotājus iepriecinājusi ar īpaši priecīgu ziņu – pasaulē nācis dēliņš.

"Tā sajūta, kad Tu atnāc uz aklo randiņu un pirmo reizi iepazīsties ar savu DĒLU. Tā ir mīlestība! Mīlestība no pirmā acu skatiena," lielās laimes sajūtās dalījusies populārā "Instagram" māmiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!