Foto: Privātais arhīvs
Gada nogale ir ballīšu laiks, un katra meitene tajā grib izskatīties skaisti un iekārojami. Latvijas realitātes šovu zvaigzne Violeta Stepanova (attēlā) atklāj viltību, ko ievēro pirms ballītēm, lai apspīlētā kleitā izskatītos perfekti.

"Dažādas diētas un uztura padomi izdomāti tikai tāpēc, lai sarežģītu dzīvi. Patiesībā, lai forši izskatītos ballītē, nepieciešams ievērot vienu vienīgu vienkāršu lietu," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Violeta.

Šis vienkāršais triks ir neēst pirms ballītes. Apņēmīgākie var atturēties no pārtikas visu dienu, ja vakarā gaidāma izēšanās, savukārt tiem, kuru gribasspēks nav tik izteikts, vajadzētu atturēties no ēdienreizēm dienas otrajā pusē.

Tādā veidā tiks nošauti divi zaķi ar vienu šāvienu - ballītes kleitā viduklis izskatīsies šmaugs, kā arī varēs sevī ielikt vairāk gardumu.

Violeta uzsver - slavenais teiciens par to, ka pirms ballītēm vajag kārtīgi paēst, esot pilnīgas muļķības. "Tam nav nekādas jēgas. Ja paēdīsi mājās, beigās būsi pieēdies dubultā. Ja tu ej ciemos, kur pilni galdi, neēd mājās!" uzsver simpātiskā meitene.

Ja neēšanas režīms būs izturēts ilgāk, pastāv pat iespēja, ka ballītē tiks apēsts mazāk nekā ikdienā, jo kuņģis būs sarāvies.

Savukārt ādas toņa atsvaidzināšanai un ķermeņa tonusa uzlabošanai pirms ballītēm un arī ikdienā Violeta iesaka izvēlēties aukstuma terapiju.

"Ķermeni var apskalot ar vēsu ūdeni tā, lai nesaaukstētos, bet seju nomazgā ar tik aukstu, cik vien var. Tas dos možumu un uzlabos ādas krāsu," skaistuma padomu dod Violeta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!