Foto: Foto no žurnāla 'Kroonika'
Piektdien, 22. augustā, Igaunijas medijus pāršalkusi neticama vēsts – prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa kundze Evelīna pieķerta, skūpstoties ar kādu gados jaunu vīrieti.

Atsaucoties uz žurnāla Kroonika publikāciju, kaimiņzemes mediji vēsta, ka Ilvesa kundze ar pavadoni, kura personību žurnālistiem pagaidām nav izdevies noskaidrot, 6. augustā apmeklējusi ballīti uz kafejnīcas Komeet terases.

Kad burziņa viesi pret rīta gaismu jau sākuši izklīst, prezidenta laulātā draudzene ar noslēpumaino pavadoni turpinājusi dejot, un aculiecinieki vēsta - abi uzvedušies kā iemīlējušies.

Neraugoties uz savu statusu, Ilvesa kundze pat ļāvusies kaislīgiem skūpstiem ar pavadoni, un ballīti ap puspieciem no rīta abi pametuši kopā.

Pagaidām ne pats prezidents, ne viņa pārstāvji notikušo nav komentējuši, bet Igaunijā jau labu laiku klīst runas par krīzi Ilvesu desmit gadus ilgajā laulībā.

Evelīna ir Ilvesa otrā sieva - pirmajā laulībā pasaulē nākuši divi bērni, bet Evelīna 2003. gadā pasaulē laida Ilvesa trešo atvasi, meitu Kadriju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!