Priecīga ziņa šonedēļ saņemta no kaimiņvalsts, un, iespējams, jau drīzumā tiks dzertas starptautiskas kāzas - Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess saderinājies ar Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdni Ievu Kupci.

Šo ziņu medijiem apstiprinājis Igaunijas prezidenta padomnieks.

"Jā, novembra vidū Tomass Hendriks Ilvess un Ieva Kupce saderinājās. Tas bija viņu privāts lēmums, un nav saistīts ar Tomasa Hendrika Ilvesa kā Igaunijas prezidenta amata pienākumiem," izmaiņas prezidenta dzīvē komentējis viņa padomnieks Tomass Sildams.

Jau vēstīts, ka Ilvesa un viņa sievas Evelīnas laulība, kas no malas šķita ļoti stabila, sašķobījās pērnā gada vasarā, kas Igaunijā uzvirmoja skandāls - Evelīna bija pieķerta, bučojoties ar citu vīrieti.

Šī gada aprīlī tapa zināms, ka Igaunijas pirmais pāris pieņēmis lēmumu šķirties, un jau vasarā Latvijas tabloīdos parādījās pirmās ziņas, ka Ilvess, iespējams, atradis mīļoto Latvijā.

Rudenī Ilvess un Ieva Kupce kopā apmeklēja dažādu kulturālus pasākumus kaimiņvalstī, bet aizvadītās nedēļas izskaņā viņi roku rokā ieradās kādā mūzikas pasākumā, kur prezidents pavadoni ar citiem iepazīstināja jau kā ar savu draudzeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!