Foto: DELFI.ee

Pavasarī Igaunijas medijus un sabiedrību šašūpoja vēsts, ka 30 gadus ilgo laulību šķirt nolēmis viens no turīgākajiem kaimiņvalsts vīriem Oļegs Osinovskis. Drīz vien uzvirmoja runas, ka viņa sirdi iekarojusi kāda meitene no Latvijas.

Igaunijas izdevums "LP" maijā vēstīja, ka Osinovska jaunā izredzētā ir 26 gadus vecā VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" valdes locekle Anastasija Udalova (abi attēlā) no Latvijas, un to netieši apstiprināja arī viņa sieva, ar kuru šobrīd rit šķiršanās process.

Nedz Osinovskis, nedz Udalova šīs runas nav komentējuši, bet aizvadītajā nedēļā abi kopā apmeklēja "Hilton" viesnīcas atklāšanu Tallinā, kur jauno attiecību statusu neslēpa, un Igaunijas mediji jau steiguši vēstīt, ka pasākumā Osinovskis bijis kopā ar "savu latviešu draudzeni".

Anastasijas Udalovas vārds publiskajā telpā izskanējis jau agrāk – šajā pavasarī viņa tika apstiprināta VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" valdes locekles amatā, bet pērn Udalovas vārds parādījās "Delfi"publikācijā par Uģa Magoņa kukuļošanas lietu un tās iespējamo saistību ar Osinovski.

Iepriekš Anastasija bija kopā ar Saeimas deputātu Andreju Elksniņu, kurš, iespējams, palīdzējis Osinovskim pēc Magoņa aizturēšanas izvēlēties advokātu. Savukārt jaunās sievietes māte figurēja kā Daugavpils vietējā medija "Gorod.lv" īpašniece. Šo portālu TV3 raidījums "Nekā personīga" minējis kā Elksniņa kontrolē esošu izdevumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!