Foto: Vida Press
Spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass paziņojis par šķiršanos no krievu tenisistes Annas Kurņikovas (abi kopā attēlā), lai gan iepriekš medijiem nav bijis zināms, ka viņi ir oficiāli precējušies.

Kā vēsta ārvalstu mediji, par to, ka 33 gadus vecās Kurņikovas un 39 gadus vecā Iglesiasa savienība ir izjukusi, dziedātājs publiski paziņojis sava koncerta laikā Losandželosā.

"Es jums tūlīt kaut ko izstāstīšu. Es esmu šķīries, es izšķīros pirms trim dienām. Es jums, čaļi, to paziņoju pirmajiem. Es nopietni, nevajag smieties," Iglesiasa vārdus citē The Huffington Post.

Kā vēsta izdevums, koncerta klausītāji bijuši samulsuši, tomēr pārliecināti, ka Iglesiass nejoko - viņš to visu teicis ar ļoti nopietnu sejas izteiksmi. Tiesa, arī iepriekš dziedātājs koncertos ir izteicis dīvainas sentences.

"Jūs esat mani tuvākie cilvēki, tāpēc es ar jums varu padalīties ar slēptākajiem lietām. Man ir vismazākais penis pasaulē. Nopietni! Mani vajā problēmas seksuālajā dzīvē," kādā koncertā 2011. gadā atzinās dziedātājs, piebilstot, ka tagad ilgākais sekss viņam esot astoņu minūšu garš.

Iepriekš mediji ziņoja, ka Iglesiasam nekādi neizdodas savu mīļoto pierunāt laulāties, jo viņai riebjoties oficiāla attiecību reģistrēšana.

Pāris iepazinās 2001. gadā, un viņi iepazinās Iglesiasa dziesmas Escape videoklipa filmēšanas laukumā. Bērnu nevienam no viņiem nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!