Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) vairākas nedēļas vairījusies no iziešanas sabiedrībā, savas privātās dzīves atspoguļošanu sociālajos tīklos un gozēšanās starmešu gaismās. Šonedēļ preses fotogrāfiem tomēr beidzot palaimējies slaveno sievieti iemūžināt jaunos kadros.

Oktobra sākumā Parīzē Kardašjana cieta bruņotā laupīšanā. Maskās tērpti vīri ielauzās Kimas luksusa viesnīcas numuriņā, sasēja viņu, piedraudēja ar ieroci un nozaga rotas vairāk nekā 10 tūkstošu eiro vērtībā.

Uzreiz pēc šī baismīgā notikuma Kardašjana taisnā ceļā devās uz lidostu, lai atgrieztos ASV. Viņa vairākas dienas mitinājās ģimenei piederošajā Ņujorkas dzīvoklīti, bet tad pārcēlās uz savu Losandželosas savrupnamu.

Pēc Kimas atgriešanās Losandželosā paparaci nepacietīgi gaidīja, kad slavenā sieviete beidzot atkal izies sabiedrībā, un pēc ilgāka pārtraukuma viņa to šonedēļ izdarījusi. Tabloīdi vēsta, ka Kardašjana izgājusi no savas mājas, lai kopā ar savu labāko draugu Džonatanu Čebanu nopirktu saldējumu.

Teju katru viņas soli iemūžinājuši preses fotogrāfi, taču šoreiz, kā vēsta mediji, Kardašjana nav bijusi savā ādā – sieviete parādījusies sabiedrībā bez grima, savukārt kājās viņa bija apāvusi iešļūcenes.

Bildes, protams, vērtējamas kā unikālas –ja agrāk paparaci teju katru dienu izdevās tikt pie jauniem un nereti arī sensacionāliem foto ar Kimu, tad pēdējās nedēļās jaunu bilžu nebija, jo daiļava gluži vienkārši neizgāja no mājas.

Turklāt pagaidām nav īstas skaidrības, vai Kardašjana atgriezīsies pie agrākā dižmanīgā dzīvesveida un nemitīgas zīmēšanās gan reālajā, gan virtuālajā vidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!