Aizvadītajā nedēļas nogalē Ķīpsalas izstāžu kompleksā notikušajā skaistumkopšanas izstādē Baltic Beauty 2012 profesionāļu rokām un meistarībai ļāvās Latvijas skaistumkonkursu galvenā organizatore Inta Fogele (attēlā), piedzīvojot patīkamas vizuālās pārvērtības.

Rūpes par Fogeles tēla uzlabošanu izstādes ietvaros bija uzņēmies interneta portāls 3ade.lv un meistaru komanda - stiliste-friziere Tatjana Fast, vizāžiste Gundega Kasparsone un manikīra meistare Vlada Fedotova.

Fogeles vizuālo pārvērtību process ilga gandrīz sešas stundas, no kurām lielāko daļu laika aizņēma frizūra - tā kā sievietei ir 100% sirmi un ļoti biezi mati, matu krāsošana notika divos etapos. Iesākumā mati tika izbalināti, bet pēc tam četros toņos tika iekrāsotas šķipsnas.

Tāpat vizuālo pārvērtību laikā Fogelei tika pieaudzēti nagi un, protams, uzklāts vakaram piemērots grims, pirms tam seju palutinot ar 24 karātu zelta masku, kas sniedz astoņu stundu liftinga efektu.

Grimējot Fogeli, meikapa meistare Gundega Kasparsone akcentu lika uz zilajām Intas acīm, ietonējot tās zilā, šokolādes un jāņogu krāsās, bet tonis, pūderis un vaigu sārtums tika uzklāts ļoti plānā, knapi pamanāmā kārtā.

Gan projekta idejas autori, gan izpildītāji un pati pārvērtību galvenā varone ar vizuālajām izmaiņām bija ļoti apmierināti, neraugoties uz to, ka šī bija Fogeles pirmā pieredze sadarbībai ar absolūti nepazīstamiem meistariem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!