Foto: Vida Press
Zināmu atpazīstamību iemantojusi itāļu modele Ambra Batiljana (attēlā), kura apsūdzējusi amerikāņu kino magnātu Hārviju Veinšteinu par seksuālu uzmākšanos – viņš meitenei zem svārkiem pabāzis roku un vēlējies daiļavu noskūpstīt.

Veinšteins ir panākumiem bagāts kino producents, kurš līdzdarbojies daudzu zināmu kinodarbu tapšanā. Kopā ar biedriem viņš 1998. gadā ieguva arī "Oskara" balvu par filmu Shakespeare in Love.

Tagad ietekmīgais kinobiznesa pārstāvis iekūlies seksa skandālā - ārvalstu mediji vēsta, ka 22 gadus vecā Ambra viņu apsūdz par seksuālu uzmākšanos, un, lai gan lieta vēl nav nonākusi līdz tiesai, izmeklēšana turpinās.

Modele un bijusī Mis Itālija titula ieguvēja devusies uz policiju un pastāstījusi, ka 63 gadus vecais piecu bērnu tēvs pēc kādas noklausīšanās ir viņai jautājis, vai viņas krūtis ir īstas un vēlējies tās aptaustīt. Vēlāk viņš paslidinājis roku zem meitenes svārkiem un uzstājīgi gribējis skūpstīties.

Filmu kompānija Miramax jau steigusi noliegt visas pret producentu izvirzītās apsūdzības, un Veinšteina advokāti ir gatavi apstrīdēt visus jaunās sievietes apvainojumus. Tikmēr arī Ambra atradusi sev aizstāvjus, bet ticību viņas vārdiem mazina bijušā drauga stāstītais, kurš apgalvo - Ambra ir labs cilvēks, kura kļuvusi pati par sava skaistuma upuri.

Ambra jau arī agrāk bijusi iesaistīta seksa skandālos - viņas vārds figurēja bijušā Itālijas premjera Silvio Berluskoni lietā bunga-bunga orģiju ballīšu liecinieku vidū, bet pirms diviem gadiem viņa tiesājās ar kādu 70 gadus vecu vīrieti, kurš vēl nepilngadīgajai meitenei apmaiņā pret seksu bija dāvinājis naudu un rotaslietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!