Foto: Instagram.com/lerapanda23/

Šonedēļ pirms termiņa no cietuma tika atbrīvots par savas sievas Ellas Ivanovas slepkavības organizēšanu notiesātais uzņēmējs Igors Ivanovs, un pēc viņa iznākšanas no ieslodzījuma vietas Ivanovu vecākā meita Valērija publiskojusi sirsnīgu foto.

Savā "Instagram" blogā Valērija publiskojusi foto kurā redzama, mīļi apskaujot tēvu.

"Laipni lūgt mājās, tēti," lakoniski priecīgo mirkli komentējusi Valērija.

Ivanovu pāris audzināja divas meitas, no kurām jaunākā, kā tolaik vēstīja mediji, mātes slepkavības laikā bija vien četrus gadus veca.

Vecākā meita mācījusies pamatskolas pēdējā klasē, un, kā savā blogā "Witchlifemoscow.com" atklājusi Valērija, pēc mātes nāves viņai nācies pārcelties uz Maskavu, kur meitene pabeigusi 9. klasi.

Blogā viņa arī pastāstījusi, ka pēc mammas nāves mierinājumu radusi rakstīšanā. "Tas kļuva par manu glābiņu. Visas sāpes, pārdzīvojumi, depresija un izmisums izpaudās manos sacerējumos," pauda jaunā sieviete, kura jau pati kļuvusi par māmiņu.

Kā liecina informācija Valērijas blogā, pēc Maskavā nodzīvotajiem gadiem pērnā gada izskaņā pieņemts lēmums atgriezties Latvijā.

"Novembrī es ģimenes lietu dēļ aizlidoju uz Rīgu, un viss mainījās. Mēs ilgi runājām ar tēti un nolēmām, ka varam pamēģināt sākt visu no sākuma. Kopā. Es, māsa un viņš," Ziemassvētku laikā rakstījusi Valērija un nav slēpusi – ar ilgošanos gaida jaunas dzīves sākumu, kurā vairs nebūs "baiļu un asaru".

Jau vēstīts, ka Ivanova savas privātmājas pagalmā Rīgas rajona Garkalnes pagasta Priedkalnē tika nošauta naktī uz 2008. gada 7. janvāri. Prokuratūra vēlāk cēla apsūdzības četriem vīriešiem, starp kuriem bija arī nelaiķes vīrs. Augstākā tiesa viņam piesprieda brīvības atņemšanu uz 12 gadiem un sešiem mēnešiem, un cietumā viņš pavadīja deviņus gadus.

Welcome home, daddy.

A post shared by Valerie (@lerapanda23) on May 15, 2017 at 8:40am PDT

👶❄️🌞 #тетялера

A post shared by Valerie (@lerapanda23) on Dec 20, 2016 at 6:20am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!