Foto: AFP/Scanpix/LETA

Amerikāņu televīzijas šovu zvaizgne un sabiedrības dāma Kima Kardašjana prot sev pievērst uzmanību – pikanti foto sociālajos tīklos, ģimenes skandāli un drosmīgi tērpi ir spēcīgākie trumpji viņas arsenālā, un pieredzes bagātā dāma zina, kā tos likt lietā.

Šonedēļ Ņujorkā norisinājusies luksusa rotaslietu un aksesuāru zīmola "Tiffany" ballīte, kuru kuplā pulkā apmeklējušas dažādas slavenības. Lauvas tiesu uzmanības šajā burziņā iemantojusi tieši Kima, un tas noticis, galvenokārt pateicoties viņas iespaidīgajam tērpam.

Svinīgajam pasākumam Kardašjanu klana populārākā pārstāve bija izvēlējusies baltu kleitu ar kailu muguras un sānu daļu, kas ļāva novērtēt Kimas labas formas uzturēšanā ieguldītā laika un resursu rezultātus.

Uzmanību piesaistījušas arī Kimas izvēlētās rotaslietas, kas, atceroties viņas pirms diviem gadiem Parīzē piedzīvotās bruņotās aplaupīšanas detaļas, faniem likušas satraukties par Kardašjanas drošību. Kima gan satrauktos prātus mierinājusi, sociālajos tīklos informējot, ka rotaslietas bijušas aizlienētas un viņu uz pasākumu pavadījusi apsardze.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!