Foto: DELFI

Krietnu laiku par vienu no populārākajiem un apspriestākajiem pāriem pašmāju teātra dzīvē bija kļuvis Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž.Džilindžers un viņa piektā sieva, aktrise un māksliniece Elīna Dzelme (abi attēlā), bet tagad abu mīlasstāstam pielikts punkts.

"Jā, mēs ar Džili vairs neesam kopā. Tas bija mūsu abu kopīgs lēmums. Svarīgākais ir tas, ka bērnam joprojām ir abi vecāki. Un galvenais, ka laimīgi, lai arī vairs nedzīvo kopā," izdevumam Kas Jauns apstiprinājusi Dzelme.

Jau vēstīts, ka abi gredzenus mija 2011. gada maijā, un pēc kāzām Džilindžers uzsvēra, ka šīs ir viņa pēdējās laulības.

"Man ir sajūta, ka īsto sievieti esmu atradis! Iekšējā pārliecība saka - harmonija, kurā es tagad dzīvoju, ir uz ilgiem, ilgiem laikiem, varbūt uz visu mūžu... Liekot roku uz sirds, pats pirmo reizi mūžā varu sevi to pateikt: es toč' to nesačakarēšu," tolaik izdevumam SestDiena savu pārliecību pauda režisors.

Vēl nesen aktrise intervijā žurnālam OK! atklātā intervijā jūsmoja par savu laulāto draugu un meitiņas Hannas tēvu un neslēpa, ka, lai gan iesākumā viņai režisors šķitis netīkams kā personība un neglīts, vēlāk viņš aktrisei kļuvis "visvisvisskaistākais, vismīļākais, visjaukākais un visgudrākais pasaulē".

Tāpat savulaik Dzelme atzina, ka, ja viņa pieķertu Džilindžeru laulības pārkāpšanā, viņa savam mīļotajam salauzīs ceļgalus.

Tiesa, žurnālam Kas Jauns aktrise uzsvērusi, ka iemesls laulības izjukšanai nav bijusi krāpšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!