Foto: Vida Press
Ārzemju mediji vēsta, ka noticis tas, par ko publiskajā telpā mēļots jau labu laiku – izjukusi par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētās sabiedrības dāmas Kortnijas Stodenas un aktiera Daga Hačisona (abi attēlā) laulība.

Aizgājušajā nedēļā kāds anonīms avots tabloīdiem klāstīja, ka pāris ir pašķīries, bet joprojām dzīvo vienā mājā un "tā ir neaprakstāmi mulsinoša eksistence". Tāpat viņš piebilda, ka Kortnija esot sākusi dzert un jebkurā brīdī ir gatava doties uz kādu ballīti.

Kāds tuvs pāra draugs izdevumam "Radar Online" apstiprinājis, ka Stodenas un Hačisona laulībai pienācis gals. Attiecības sašķobījušās pēc tam, kad Kortnija pagājušajā gadā aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī piedzīvoja spontāno abortu.

"Viņa ir gatava dzīvot tālāk. Kortnijai šķiet, ka Dags dodas uz nekurieni, un viņa no sirds tic, ka 2017. gads ir viņas laiks izlauzties. Viņa ir pilnībā fokusējusies uz naudu un karjeru," stāstījis zinātājs.

Tāpat avots piebildis, ka Kortnija gluži vienkārši "esot tikusi pāri attiecībām ar Dagu". Savukārt aktieris ārēji izliekas, ka viss ir kārtībā.

"Izskatās, ka ar Dagu viss ir kārtībā, bet iekšēji viņš ļoti pārdzīvo. Kortnija ir visa viņa dzīve," stāstījis anonīmais informators.

Lai gan bijušie mīlētāji pagaidām joprojām dzīvo vienā mājā, Jauno gadu abi esot svinējuši atsevišķi. Informators piemetinājis, ka prasība šķirt laulību tiks iesniegta pavisam drīz.

Atgādinām, ka Kortnija bija vien 16 gadus veca, kad apprecējās ar par viņu 34 gadus vecāko aktieri. Kāzas notika 2011. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!