Pēc aptuveni deviņus gadus ilgām attiecībām šķirtus ceļus nolēmuši iet leģendārais ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko un amerikāņu aktrise Haidena Panetjera, vēsta dažādi ārzemju mediji.

Pāris, lai gan bija saderinājies un viņiem ir kopīga meitiņa Kaja, nolēmis pārtraukt kopdzīvi. Aktrises māte Leslija Vogele izdevumam "Radar Online" apstiprinājusi, ka viņas meitas dzīvē šobrīd ir pārmaiņu laiks.

"Es domāju, ka viņas dzīvē šobrīd notiek lielas pārmaiņas. Bet, manuprāt, šīs pārmaiņas ir uz labu," norādījusi aktrises mamma.

Arī kāds pārim pietuvināts informators, kurš vēlējies saglabāt anonimitāti, izdevumam "E! News" apstiprinājis, ka pāris pašķīries.

"Haidena šobrīd ir brīva sieviete, bet viņa un Vladimirs turpina kopīgi rūpēties par Kaju. Kaja pārsvarā ir kopā ar tēti un viņa ģimeni Eiropā un Floridā. Bet viņi kā ģimene turpina pavadīt laiku kopā arī ar Haidenu," klāstījis zinātājs, kurš arī piebildis – pāris pēc šķiršanās esot saglabājis ļoti labas un draudzīgas attiecības.

Savukārt izdevums "People" vēsta, ka Haidena, iespējams, jau atradusi jaunu simpātiju. Viņa aizvadītajā nedēļā slavenību iecienītajā Losandželosas restorānā "Craig's" ieturējusi vakariņas ar kādu noslēpumainu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!