Foto: Privātais arhīvs

Uzreiz pēc atgriešanās sociālo tīklu apritē Latvijas jaunā selfiju karaliene Ilze Brikouska (attēlā) izspēlējusi īpaši spēcīgu kārti. Viņa savā Instagram profilā ievietojusi bildi, kura, iespējams, pārtrumpo viņas slavenās lielās māsas - kurinātājas Seksīgās Lee - izdarības sociālajos tīklos.

Latvijas selfiju karalienes jaunākajā Instagram bildē ir viss, ko varētu vēlēties viņas pavalstnieki. Tā apmierina gan nācijas alkas pēc plikumiem, gan tos, kas meklē bildē interesantu māksliniecisku kompozīciju, gan tos, kam patīk tēlot intelektuāļus - plikbildes centrā ir grāmata.

Bildīte patiks arī kaislīgiem fantazētājiem, jo katra paša iztēles ziņā ir tas, ko selfiju karalienes rociņa dara zem nupat izlasītā seksa dižpārdokļa lapām.

Ilzes vērienīgā atgriešanās kārtējo reizi apliecina to, ka asprātīgās meitenes kronēšana par Latvijas selfiju karalieni ir bijis pareizs lēmums. Meitenes drosme izrādīties divdomīgās situācijās vieš cerību, ka Ilze ir labākā selfiju karaliene, kas Latvijai jebkad bijusi.

Ilzei sekot un par viņas bildēm jūsmot var jaunās selfiju karalienes Instagram profilā, kur jaunā karaliene sirsnīgi uzņem katru pavalstnieku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!