Foto: Vida Press

Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio ir slavens ne tikai ar savu talantu un daiļo vaigu, bet arī ar neremdināmu aizraušanos ar skaistām sievietēm – viņš paguvis iesaistīties attiecībās ar neskaitāmām modelēm.

Ne visi ir paguvuši piefiksēt, ka Dikaprio izšķīries no dāņu modeles Ninas Agdalas, kad jau uzvirmojušas runas par jaunu dēku – ārvalstu mediji steidz vēstīt, ka par Holivudas zvaigznes jauno simpātiju kļuvusi vācu modele Lorēna Rae.

Aptuvenas aplēses liecina, ka Dikaprio skavās kritušas vismaz deviņas populārā apakšveļas zīmola "Victoria's Secret" modeles, un 23 gadus vecā Lorēna šo sarakstu cienīgi papildina, iespējams, kļūstot par desmito "eņģelīti" šajā sarakstā.

Runas par abu iespējamo sakaru uzvirmoja pēc 11. augusta, kad manīgie paparaci daiļo meiteni bija pamanījuši Dikaprio svītā, kad kompānija ar riteņiem braukāja pa Ņujorkas ielām.

Zinot Dikaprio tieksmi "kolekcionēt" modeles un to, ka šarmantais kundziņš atkal ir brīvs, spriedums bija ātrs un paredzams – daudzos ārvalstu medijos Lorēna tiek dēvēta par Dikaprio draudzeni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!