Foto: DELFI
Pirms gada daudziem par pārsteigumu Rīgas mērs Nils Ušakovs paziņoja, ka viņa laulībai ar pievilcīgo Jeļenu pienācis gals, bet nu tapis zināms - arī mēra bijusī sieva atradusi jaunu mīlu.

Rīgas modes nedēļas atklāšanā Jeļena ieradās kopā ar vīrieti melnā hūtītē, un, kā vēsta žurnāls Kas Jauns, ar šo vīrieti viņu jau vairāk nekā pusgadu saista romantiskas attiecības.

Bijušās Ušakova kundzes jaunā simpātija ir beļģu fotogrāfs Dimitrijs, un Beļģiju Jeļena tagad dēvējot par savām otrajām mājām - viņa tur bieži dodas, lai pavadītu laiku kopā ar mīļoto.

Abi pirmo reizi satikušies pērnā gada pavasarī, kad ārvalstu viesis pamanījis Jeļenu Galerijā Centrs un pieskrējis viņai klāt, atzīstot, ka vēlas iepazīties.

Nākamajā dienā Dimitrijs ieradies viņas kafejnīcā Spīķeros, abi iepazinušies tuvāk, un Jeļena sapratusi, ka viņiem ir daudz kopīga. Rudenī abi kļuvuši par pāri un tagad bieži mēro ceļu viens pie otra.

"Dzīvojam kopā. Žēl, ka pagaidām tikai tad, kad aizbraucam viens pie otra. Biežāk tomēr es mēriju ceļu uz Antverpeni, nevis viņš brauc uz Rīgu. Viņam ir daudz darba un ļoti reti ir iespēja izbrīvēt vairākas dienas braukšanai uz citu valsti," žurnālam Kas Jauns skaidrojusi Ušakova.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!