Foto: DELFI

Populārais pašmāju joku plēsējs un radiostacijas SWH personība Fredis jeb Andris Freidenfelds (attēlā) jau 10 gadus ir kopā ar dejotāju un veselīga dzīvesveida popularizētāju Agnesi Vīksniņu, kura nenoliedzami pozitīvi ietekmējusi savu mīļoto vīrieti.

Fredis kopš attiecību uzsākšanas piedzīvojis dzīvesveida izmaiņas - viņš atteicies no gaļas lietošanas uzturā un kļuvis par visnotaļ karojošu veģetārieti. Tāpat uzlabojusies Freda fiziskā forma un ne viens vien atzinis, ka tieši pēdējos gados vīrietis šajās attiecībās manāmi "atplaucis".

Fredis atbalsta arī savas dzīvesbiedres vadīto deju grupu Fandango, kura dažkārt piedejojusi viņam uz skatuves, bet nesen viņš piedalījies apvienības veidotajā klipiņā, kurā var novērtēt ne tikai profesionālo dejotāju prasmes, bet arī papriecāties par Freda enerģisko gorīšanos.

Klātienē vērot Freda dejotprasmi, iespējams, varēs grupas Labvēlīgais tips koncertos oktobra izskaņā koncertzālē Palladium - lai gan oficiāli grupa savu darbu ir pārtraukusi, brašie vīri minitūres Katastrofāla atgriešanās ietvaros apvienosies uz trim koncertiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!