Foto: DELFI
Pašmāju uzņēmēja Jūlija Krūmiņa lepnais māju komplekss "Senču sils" Baltezera krastā savulaik bija iecienīta dažādu burziņu vieta, bet tagad gan saviesīgā dzīve, gan pats Krūmiņš un viņa ģimenes locekļi villu pametuši.

Krūmiņš jau vairākus gadus dzīvo Siguldā, bet viņa ģimenes locekļi – Jūrmalā uzceltajos daudzdzīvokļu namos. Tagad žurnāls "Kas Jauns" vēsta, ka Krūmiņš lielā īpašuma likteni jau esot izlēmis – viņš to pārdos.

Tiesa, uzņēmējs nogaidīs līdz nākamā gada pavasarim, kad nekustamo īpašumu tirgus kļūšot aktīvāks.

"Domāju iedot iekšā tirgū, un tad jau redzēs. Māja ir diezgan padārga, un kurš katrs to nevar atļauties. Zemāk par desmit miljoniem eiro nelaidīšu – tas ir minumums. Visticamāk, ka bagātais kunde būs jāmeklē kaimiņvalstīs – Krievijā, Baltkrievijā," žurnālam "Kas Jauns" atzinis Krūmiņš.

Ēku kompleksā Baltezera krastā ir ne tikai sava "Gūtmaņa ala" – alai līdzīgs atpūtas namiņš ūdens krastā –, bet arī, kā norāda žurnāls "Kas Jauns", 48 guļamistabas. Īpašuma platība ir aptuveni 3000 kvadrātmetri.

"Delfi Izklaide" jau vēstīja, ka šoruden Krūmiņa villā norisinājās režisora Andreja Ēķa jaunās komēdijas "Blēži" uzņemšana, bet vērīgāki TV3 seriāla "Ēnu spēles" skatītāji pamanīs, ka arī tajā daļa darbības notiek "Senču silā" – tur mitinās ietekmīgais psihopāts Mārtiņš Kronenbergs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!