Foto: Privātais arhīvs
Lai nemitīgi apliecinātu, ka neesi aizmirsts un miris, ka esi interesants un joprojām seksīgs, ir nepieciešamas lielas pūles. Mūsdienās gan šo problēmu ļauj risināt sociālie tīkli, kur slavenības ik dienas var par sevi atgādināt.

Tāpēc arī lielākie sociālie tīkli ņudz no slavenu cilvēku tvītiem, postiem, bildēm, kuros tiek paustas pārdomas par notiekošo sabiedrībā un publicētas fotogrāfijas ar labāko, kas nu kuram ir.

Protams, lielākoties apskatei tiek izliktas tādas fotogrāfijas, lai parastie cilvēki par slavenību seksīgumu tecinātu siekalas, un šajā jomā klasiski varoņi ir māsas Kardašjanas, skaistākais dibens pasaulē - Koko Ostina, jaunās popmūzikas zvaigznītes un daudzi citi.

Ir sociālajos tīklos arī savi provokatori - piemēram, Madonna, kas lepojas ar spalvainām padusēm un tinas musulmaņu drānās, vai Mailija Sairusa, kura uzsvērti cenšas izskatīties pēc iespējas perversāka.

Vairums fotogrāfiju sociālajos tīklos, protams, ir tā sauktie "selfiji", bet liela daļu bilžu ir uzņemtas kopā ar faniņiem.

Savukārt reperim Snoop Dogg jau vairākus gadus viss ir vienalga - vienīgā asociācija, ko viņš par sevi rada, ir nemitīga marihuānas pīpēšana un pilnīgi neizteiksmīgs narkomāna skatiens.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!