Foto: Vida Press

Vācu modele Mikaela Šāfere (attēlā) kārtējo reizi izmantojusi iespēju pagozēties kaila – sākoties jaunam gadam viņa tikusi pie savas 3D versijas, ko pievilcīgā sieviete steigusi izrādīt plašākai publikai.

Protams, arī savu 3D maketu Šēfere prezentējusi gandrīz kaila - viņa bija izvēlējusies sarkanu grūti definējamu apģērba gabalu, kas piesedza tikai pašu intīmāko sievietes ķermeņa daļu.

Arī šī fotosesija notikusi Brandenburgas vārtu pakājē, kur Mikaela pēdējo gadu gaitā kaila gozējusies dažnedažādās tematiskās fotosesijās.

Mikaela ir viena no populārākajām un nopelniem bagātākajām vāciešu kailfoto modelēm, un viņas "firmas zīme" ir foto sesijas atklātā dabā. Pozēšana plikai ir viņas pamatdarbs un lielākā aizraušanās, bet nedēļas nogalēs sieviete strādā par dīdžeju.

Modele, kura pati sevi mēdz dēvēt arī par aktrisi un dziedātāju, gozējusies gandrīz visu populārāko vīriešu žurnālu glancētajās lappusēs, piemēram, Men's HealthPlayboy un FHM. Savukārt 2006. gadā Mikaela kļuva par Maxim Vācijas izdevuma "gada meiteni".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!