Šīs nedēļas raidījuma Suņu būda studijā pie aktiera Artusa Kaimiņa viesojās odiozais latviešu politiķis Ainārs Šlesers, kurš tautā izpelnījies tādu reputāciju, ka Artuss viņam lika savus vārdus apzvērēt pie Bībeles.

Raidījuma aprakstā teikts, ka šis ir pirmais miljonārs, kas viesojies Suņu būdā, jo iepriekšējā raidījuma varonis - bijušais premjers Ivars Godmanis - ir tikai pensionārs, kuram nekas nepieder.

Tiesa, Kaimiņš Šleseram tā arī nespēja noticēt, lai gan Šlesers, kurš pazīstams kā nedzērājs un kristietis, patiešām zvērēja pie Bībeles (attēlā - Šlesera roka).

Raidījuma ievadā Artuss politiķi provocēja, runādams krievu valodā un uzdodot jautājumus par Jauno vilni, bet vēlāk pārgāja uz angļu valodu, lai noskaidrotu Šlesera attieksmi par bārdaino Eirovīzijas desiņu.

Šlesers pastāstīja, ko domā par geju laulībām Latvijā, par to, ka nezina, kam pieder Rīgas Tirdzniecības osta, un zvērēja, ka nekad nav devis naudu Jānim Domburam.

Neraugoties uz Šlesera argumentiem, vārdi, kas caurstrāvoja šīs nedēļas Suņu būdas raidījumu, bija Kaimiņa izsaucieni: "Ainār, es tev neticu!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!