Foto: Kadrs no video

Šonedēļ radio BOOM FM klausītāju novērtējumam tika sniegta kārtējā sarunu šova Suņu būda epizode, kurā šoreiz studijā pie Nacionālā teātra aktiera Artusa Kaimiņa viesojās divas pašmāju sabiedrības dāmas – žurnāliste Ieva Adamss un skaistumkonkursu dalībniece Liene Skulme.

Saruna tika aizvadīta draudzīgā atmosfērā, un trijotne raidījuma laikā pat paniekojās ar alkoholu, un, lai gan Kaimiņš abas dāmas centās izprovocēt ar divdomīgiem jautājumiem par seksa tēmām, Adamss un Skulme neapjuka.

Abas sabiedrības dāmas atbildēja uz visiem Kaimiņa jautājumiem un neapmulsa arī tad, kad viņš vēlējās noskaidrot, vai Adamss un Skulme, lai saglabātu skaistu un jaunavīgu sejas ādu, ieziež to ar vīrieši spermu.

Tāpat dāmām nebija nekādu iebildumu atbildēt uz jautājumiem, kas skar viņu privāto dzīvi, un Adamss kārtējo reizi apliecināja, ka viņai nepatīk vienas nakts sakari un sekss starp diviem mīlošiem cilvēkiem viņai šķietot krietni vien saistošāks, savukārt Skulme atklāja, kā ir būt šķirtenei.

Šoreiz Kaimiņš pasmējās arī pats par sevi, un viņš savas viešņas uzjautrināja ar stāstiem un jokiem par sava locekļa erekciju un masturbēšanu, kas, protams, abām sabiedrības dāmām lika smieties skaļā balsī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!