Foto: Vida Press/Alberto Reyes
Viens no veidiem, kā uzspodrināt nedaudz paputējušu slavu, ir publiski iztirzāt savas privātās dzīves detaļas, un šim likumam sekojusi arī amerikāņu TV šovu zvaigzne Nikola Polici (attēlā), kura plašāk pazīstama kā Snūkija.

Šobrīd 28 gadus vecā daiļava visai pasaulei paziņojusi, ka viņai nesen veikta krūšu palielināšanas operācija. Šo svarīgo vēsti viņa plašākai sabiedrībai atklājusi ar video starpniecību.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Snūkija šobrīd filmējas realitātes šovā "Moms With Attitude", kurā tiks atspoguļots, kāda ir viņas ikdiena kā divu bērnu mammai. Projekts pirmizrādi piedzīvos novembra vidū, bet aizvadītās nedēļas izskaņā publicēts neliels reklāmas klipiņš.

Tajā Snūkija saviem faniem pavēstījusi sensacionālus jaunums – viņai nesen veikta krūšu palielināšanas operācija. Tagad viņa var lepoties ar C izmēra apaļumiem.

"Pagājusi viena nedēļa kopš operācijas, un krūtis izskatās diezgan traki. Ir sajūta, ka man krīt nost krūšu gali. Es izskatos pēc Frankenšteina," savus jaunos pupiņus aprakstījusi Snūkja.

Divu bērnu māmiņa paskaidrojusi, ka jau sen sapņojusi palielināt krūtis, taču tikai tagad saņēmusi drosmi to izdarīt. "Man drīz būs 29 gadi, un es vēlos izskatīties tik seksīgi, cik vien iespējams. Es tās saucu par savu "mazo mammīšu pārvērtībām"," faniem pavēstījusi daiļava.

Snūkija savulaik atpazīstamību izpelnījās kā viena no MTV šova "Jersey Shore" dalībniecēm. Tajā kameras sekoja līdzi jauniešu bariņa vētrainajām izklaidēm, mīlas līkločiem un citām likstām.

Tiesa, 2011. gadā Snūkija tika atzīta par vienu no pasaulē kaitinošākajām slavenībām, taču pēdējos gados viņa pievērsusies ģimenes dzīvei un bērnu dzemdēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!