Foto: DELFI

Publiska attiecību skaidrošana ar bijušajām sievām un bērnu "dalīšana" Latvijā jau kļuvusi teju par normu. Arī uzņēmējs Valdis Kalnozols (attēlā), saskumis par to, ka vairs nesatiek jau pieaugušos bērnus no pirmās laulības, meties sūdzēties sociālajos tīklos, visā vainojot bērnu māti.

Kā žurnālam Privātā Dzīve atklājusi Kalnozola pirmā sieva, angļu valodas skolotāja Ingūna Grīnerte, paši bērni ir tie, kuri jau kādu laiku īsti nevēloties kontaktēties ar tēvu. Visi trīs pāra kopīgie bērni - Kristaps, Katrīna un Elizabete, ir jau pieauguši cilvēki, tāpēc par tikšanos ar vecākiem var lemt paši.

Kalnozolu šī situācija neapmierina - viņš sociālajos tīklos publiski turpina apspriest ģimenes privātās lietas ar ikvienu interesentu.

Kā sarunā ar Privāto Dzīvi spriež Ingūna, Kalnozola nodomi ir labi, taču vīrietim esot sarežģīts raksturs, kas var noderēt biznesā, taču ne saskarsmē ar ģimeni. Iespējams, uzņēmēja autoratīvo audzināšanas metožu dēļ bērni no viņa novērsušies.

Nespējis atrast kopīgu valodu ar bērniem, Kalnozols ķēries pie savām bijušajā sievām. Visvairāk saņem tieši pirmā sieva, jo attiecības ar atvasītēm, kas dzimušas otrajā laulībā ar Larisu Pomeščikovu, vēl varot noregulēt tiesas ceļā, kamēr pirmajā laulībā dzimušie bērni ir pilngadīgi un tikties vai netikties ar tēvu izvēlas paši.

Kalnozols pārmet pirmajai sievai, ka viņa bērnus noskaņo pret tēvu, kamēr pati Ingūna uzsver, ka mīlestību pret otru nevar uzspiest. Turklāt, kad vecāku ceļi šķīrās, abi vecākie bērni jau bijuši prom no mājām, bet jaunākajai meitiņai bija 13 gadu - pietiekami saprātīgs vecums.

Nesaskaņas ar bērniem Kalnozols publiskajā telpā nodēvējis par bijušo sievu atriebību, par ko uzņēmējs neklusē savos Facebook ierakstos, kur turpina aktīvi apspriest ģimenes privātās lietas. Ingūna savukārt uzsver, ka pēc šķiršanās nekāds naids nav palicis, tāpēc atriebībai nav pamata.

Bijusī sieva viegli atradusi kopīgu valodu ar Kalnozola otro sievu Larisu, taču spriež, ka bijušajam bijis grūti samierināties ar kontroles zaudēšanu par Ingūnas dzīvi līdz ar šķiršanos. Viņu sāpina tas, ka Kalnozols attiecību skaidrošanu izvērtis par publisku skandālu, detaļas aprakstot savā Facebook profilā.

"Ja cilvēks šādā veidā meklē kontaktēšanās iespējas, varētu domāt, ka problēma ir manī - es neprotu un negribu kopīgi risināt problēmas. Taču, ja vēsture atkārtojas - nesanāk uzturēt labas attiecības ne tikai ar mani, bet arī ar otro sievu, kas raksturā nebūt nav līdzīga man, un viņu abu bērniem, derētu padomāt - varbūt Kalnozola kungam jāpameklē vaina arī sevī?

Taču Valdis ir ieņēmis pozu, kas daudziem šķiet ļoti ērta, meklēt vainu citos,"" Privātajai Dzīvei skaidrojusi Ingūna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!