Foto: Vida Press
Jau kopš dienas, kad visa pasaule uzzināja par Lielbritānijas prinča Harija attiecībām ar tolaik vēl aktrisi Meganu Mārklu, sievietes radi darījuši visu iespējamo, lai sagandētu viņas reputāciju. Arī pēc ieprecēšanās karaliskajā ģimenē un kļūšanu par Saseksas hercogieni nekas nav mainījies – amerikānietes tuvinieki turpina publiski mazgāt netīro veļu.

Ar īpaši žultainiem un ļauniem izteikumiem allaž izcēlusies Meganas pusmāsa no tēva puses Samanta, kura jau prinča un aktrises attiecību pirmsākumos draudēja visai pasaulei atklāt savas radinieces patieso seju un publiski viņu dēvēja par savtīgu, augstprātīgu un nevērīgu pret ģimeni.

Arī Meganas tēvs Tomass nav bijis labāks. Neilgi pirms viņa meitas kāzām ar princi atklājās, ka vīrietis slepus sadarbojies ar paparaci un guvis peļņu no iestudētiem foto. Sākotnēji bija plānots, ka Tomass savu meitu vedīs pie altāra, bet tad pēkšņi vīrietis pārdomāja. Pēc kāda laika viņš tomēr atkal mainīja domas, bet nepagāja ne brīdis, kad viņš pēkšņi paziņoja, ka uz kāzām neieradīsies, jo viņam esot veikta sirds operācija.

Vīrietis intervijās dažādiem ārzemju medijiem sacījis, ka ar meitu neesot runājis kopš viņas kāzām, kas notika maijā. Aizvadītās nedēļas izskaņā intervijā izdevumam "The Sun" Tomass apgalvojis, ka karaliskā ģimene viņu esot pilnībā norobežojusi no Meganas dzīves. Vīrietis nolēmis turpināt sniegt medijiem intervijas, kamēr viņam izdosies beidzot gūt kādu ziņu no meitas, kura viņu pilnībā ignorējot.

Meganas tēva nemitīgā žēlošanās

Foto: Vida Press

Intervijā "The Sun" Tomass Mārkls paudis satraukumu, ka Megana neapzinoties, kur ir iepinusies. Turklāt tēvs analizējis, ka no viņa meitas sejas esot pazudis dabiskais smaids. Tagad tas esot kļuvis neīsts. Vīrietim arī nav saprotama karaliskās ģimenes striktā ģērbšanās etiķete.

"Tas, ko es šobrīd domāju par savu meitu – viņa ir pārbijusies. Es to redzu viņas acīs, sejā un smaidā. Es gadiem ilgi esmu redzējis viņas smaidu. Es to pazīstu. Man nepatīk tas, ko tagad redzu.

Šis smaids pat nav uzspēlēts, tas drīzāk ir sāpīgs. Varbūt pie vainas dažas grūtākas dienas. Es tiešām nezinu. Bet tas mani satrauc. Man šķiet, ka viņa izjūt lielu spiedienu. Ja vēlies ieprecēties tajā ģimenē, ir jāmaksā augsta cena," pārdomās dalījies 73 gadus vecais vīrietis.

Mārkls paudis sašutumu par meitas ģērbšanās stilu. Viņaprāt, Megana izskatoties tā, it kā būtu izkāpusi no trīsdesmito gadu filmas.

"Kāpēc 2018. gadā jāģērbjas kā 1930. gadā? Kāpēc obligāti jāpiesedz ceļgali?" neizpratnē bijis Tomass.

Vīrietis arī atzinis, ka sadarbojies ar paparaci, tomēr bijis neizpratnē, kāpēc tas tik ļoti uztrauc karalisko ģimeni.
Foto: Vida Press

"Iemesls, kāpēc no manis izvairās – jo es nopelnīju ar iestudētām bildēm. Visi, kuri gūst labumu no karaliskās ģimenes, tiek ignorēti. Bet tikpat labi es būtu varējis nopelnīt vairāk nekā 100 tūkstošus ASV dolāru, piedaloties sarunšovā.

Vai tad, ja es pārceltos uz Londonu un sāktu tirgot tējas tasītes ar manas meitas seju uz tām, viņi no manis izvairītos? Karaliskā ģimene seko novecojušiem likumiem. Puse Lielbritānijas gūst ienākumus no tā, ka pārdod bildes ar manu meitu un viņas vīru. Vai arī no viņiem izvairās?" prātojis Tomass.

Mārkls atgādinājis, ka jau vairākkārt publiski atvainojies karaliskajai ģimenei, tomēr karalienei viņa centieni izpirkt savu nodarījumu, pēc vīrieša domām, laikam esot vienaldzīgi. Dažas dienas vēlāk intervijā izdevumam TMZ Meganas tēvs paziņoja, ka pārtrauks runāt ar presi un sniegt maksas intervijas tikai tad, kad karaliskā ģimene atsāks ar viņu sazināties un runāt.

Pusmāsa: tēva nāve būs tava vaina

Foto: Vida Press

Savukārt ar īpaši negantiem izteikumiem sociālajos tīklos šonedēļ dalījusies Meganas pusmāsa Samanta.

Saseksas hercogu pāris šonedēļ Londonā apmeklēja ceremoniju, kurā tika godināts Nelsons Mandela. Meganas pusmāsa savā privātajā "Twitter" kontā vēlāk kauninājusi savu radinieci, vēsta izdevums "Mail Online".

"Kā būtu, ja tu izrādītu godu savam tēvam? Nu jau būs gana!" vīterojusi 53 gadus vecā Samanta, mudinot Meganu uzvesties "cilvēcīgi un kā sievietei".

"Ja mūsu tēvs nomirs, es to uzskatīšu par tavu vainu, Mega," piebildusi Saseksas hercogienes pusmāsa.

Sieviete labu laiku nav likusies mierā un turpinājusi šķendēties. "Mans tēvs nav nekāds kauna traips tikai tāpēc, ka mīl savu meitu. Karaliskā ģimene ir kauna traips, jo izturas tik vēsi. Jums par sevi vajadzētu kaunēties," rakstījusi Samanta.

Kā vēsta britu laikraksti, Meganas pusmāsa šobrīd rakstot grāmatu "Dzīve hercogienes ēnā", kurā savu radinieci parādīs ļoti neglaimojošā gaismā.

Taisnības labad gan jāsaka – Mārklu ģimenei pietuvinātas personas medijiem stāstījušas, ka Samanta jau kopš bērnības esot izjutusi greizsirdību pret savu pusmāsu, jo viņas mammas Dorijas Raglendas dēļ Tomass pameta Samantas māmiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!