Foto: Reuters/Scanpix
Kopš pagājušajā nedēļā tapa zināms, ka Kembridžas hercogiene Katrīna ir trešā mazuļa gaidībās, britu medijus pārpludinājušas dažādas versijas gan par grūtniecības norisi, gan mazulīša nākšanu pasaulē, gan to, kādu vārdiņu dos karaliskajam bēbim.

Abas Kembridžas hercogu pāra atvases Džordžs un Šarlote pasaulē nāca slimnīcā, bet, kā tagad, atsaucoties uz anonīmiem avotiem, vēsta britu mediji, trešo bērnu Katrīna vēlas dzemdēt mājās.

To viņa plānojusi darīt jau tad, kad gaidīja mazo Šarloti, bet ārsti bija sievieti brīdinājuši, ka tas ir pārāk riskanti. Tā kā abas iepriekšējās dzemdības noritējušas bez sarežģījumiem, šoreiz, iespējams, Katrīna īstenos savu vēlmi bērnu pasaulē laist mājās.

Jau vēstīts, ka septembra sākumā pamatīgu satraukumu radīja fakts, ka Katrīna nebija kopā ar dēliņu Džordžu viņa pirmajā skolas dienā – tā kā zināms, ka abu pirmo grūtniecību laikā hercogiene cieta no spēcīgiem rīta nelabumiem, viņas prombūtne tik īpašā dienā pavalstniekiem lika bažīties par tautā iemīļotās lēdijas veselību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!