Foto: Instagram.com/kimkardashian/

Kad jau šķita, ka amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) izdarījusi visu iespējamo un neiespējamo, viņa tomēr atkal atrod veidu, kā pārsteigt un likt izbolīties ne vienam vien acu pārim.

Par īstu sensāciju šonedēļ kļuvis melnbalts foto, kurā 36 gadus vecā Kima pavisam plikiņa, kājās apāvusi zābakus, pozē kokā. Tabloīdu iecienītā zvaigzne ar pikanto kadru padalījusies "Instagram" tīklā, kur tas vien nieka 12 stundās savāca vairāk nekā miljons sarkano sirsniņu jeb "patīk" un to skaits turpināja augt.

Kā saviem sekotājiem vēstījusi Kardašjana, jutekliskā kadra autori ir fotogrāfi Merts Alass un Markuss Pigots. 7. septembrī iznāks abu mākslinieku bilžu grāmata, kurā iekļauts arī šis momentuzņēmums.

Mākslinieciskais kadrs reti kuru atstājis vienaldzīgu – daļa sabiedrības par to jūsmojuši, bet citi nopēluši Kardašjanas tieksmi izģērbties, kad vien rodas tāda izdevība.

Tiesa, kā norādījuši ārzemju mediji, vēlamais efekts panākts ar uzviju – foto izraisījis lielu ažiotāžu, un slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi steidz vēstīt, ka Kimai atkal izdevies salauzt internetu.

Taisnības labad gan jāpiebilst, ka plikā Kardašjana kokā nelabvēļus un asprāšus arī pamudinājusi uz dažādiem jociņiem par to, ka rāpties kokā ar pliku dupsi nav prāta darbs. Tāpat daudzi bijuši neizpratnē, kāpēc viņa vispār kaut ko tādu darījusi.

@KimKardashian sweety... a tree? pic.twitter.com/jDGaRnLA54— Fabbyoulous (@valles_fabiola) September 6, 2017

Why, @KimKardashian ? Why are you naked in a tree?!? Seriously, why?!?— Dustin (@DMBergmann70) September 6, 2017

When you're trying to keep up with breaking news & headlines but @KimKardashian is naked in a tree... #smh pic.twitter.com/rGPizMMCp6— Mario Sevilla (@mariosevilla) September 6, 2017

When @KimKardashian climbs up a tree naked it's art but when I do it I'm "making an ass of myself at the neighbor girls quinceanera"— Billy (@Brach425) September 6, 2017

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!