Foto: Vida Press
Tas, ar ko sociālajos tīklos dalās slavenības, tiek apspriests līdz katrai sīkākajai niansei, un reizēm regulāra atskaitīšanās internetā piedzīvo izgāšanos. Kā tas šonedēļ arī noticis ar amerikāņu realitātes šovu zvaigzni Hloju Kardašjanu (attēlā).

Kuluāros mēļo, ka Hloja ir gaidībās. Daiļava šīs runas gan nav apstiprinājusi, un nesen Kardašjanu dinastijas pārstāvei tika pārmests, ka viņa apzināti nav noliegusi vai apstiprinājusi baumas, jo intrigas uzturēšana viņas ģimenei garantē tik ļoti kāroto publicitāti.

Tāpat arī ļaudis šķendējās, ka Hloja pārlieku aizrāvusies ar savu bildīšu uzlabošanu, un šonedēļ pār viņu atkal biruši pārmetumi. Slavenā dāma "Instagram" tīklā padalījusies ar savu foto, kurā iemūžinātais daudziem licis nepatikā saviebties.

Sociālo tīklu lietotāji komentāros dedzīgi apsprieduši Hlojas sejiņu, kas, pēc daudzu domām, fotogrāfija izskatās pavisam svešāda, stīva un kā no citas sievietes ķermeņa piekabināta Kardašjanas augumam.

Hlojas ģīmīša analīze izvērsusies tik plaši, ka tā atbalsojusies arī dažādos medijos, un ļaudis visbeidzot atrisinājuši mistēriju, kas apvij Kardašjanas seju – viņa droši vien atkal aizrāvusies ar "fotošopu" un, pašai nemanot, sevi uzlabojusi tiktāl, ka pat rūdītākajiem faniem jānopūlas, lai viņu atpazītu.

How cute is this little tater tot? Puppy Love 🐶

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Nov 9, 2017 at 4:13pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!