Foto: Vida Press

Parīzē šobrīd norisinās modes nedēļa. Viena no apspriestākajām un preses fotogrāfu iecienītākajām pasākuma viešņām ir amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu dalībniece Kima Kardašjana.

35 gadus vecā tabloīdu zvaigzne cītīgi rūpējas, lai katru dienu pārsteigtu ar pikantiem un īpaši modīgiem tērpiem. Lielu ievērību izpelnījies apģērbs, kādā daiļava šonedēļ apmeklējusi zīmola "Balmain" skati.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Kima kopā ar savu māsu Kortniju un mammu Kristenu (visas attēlā) sēdējusi pirmajā rindā, un sanākušie viesi nav spējuši no Kardašjanas novērst skatienus, jo viņa gozējusies tamborētā kleitā, kas ļāvusi novērtēt visus dāmas sievišķīgos labumus.

Tiesa, pēdējā laikā Kima pasākusi iziet sabiedrībā bez krūštura un nekautrīgi izrādīt plikos pupiņus, taču šoreiz viņa tomēr bija apvilkusi miesaskrāsas vešinu.

Savukārt uz "Balmain" ballīti Kima ieradusies kā īstena "zelta meitene" – viņa pārsteigusi ar bezformīgu metāliska auduma paltraku. Savukārt slavenās sievietes māsa Kortnija gozējusies vienā krūšturī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!